Bundan tam 43 yıl önce Ankara/Öveçler’de mütevazi bir ekmek fırınında temelleri atılan Misbaşak, bugün 3.500 m2 kapalı alan üzerine kurulmuş bir fabrika, 20 şube ve 300’ün üzerindeki çalışanı ile önemli bir marka haline gelmiştir. Bu büyük atılımın sağlanmasındaki etkenlerin başında kurucu kadronun inanç, gayret ve samimiyetle her türlü zorluğa göğüs germesi gelmektedir. İkinci etken kendi evimizde tüketmeyeceğimiz hiçbir ürünü tezgahımıza koymamamızdır. Bir diğer etken, şubelerimizin kapısını açanları müşteri değil; evimize gelen konuklar ve dostlarımız olarak görmemizdir. Bu süreçte en önemli motivasyon kaynağımız ise halkımızın gösterdiği teveccüh ve bizleri aileden biri olarak bağırlarına basmalarıdır.
Halkımızdan aldığımız destekle Misbaşak ailesi olarak Cumhuriyetimizin 100. yılındaki öncelikli hedefimiz dünyanın dört bir yanına yapacağımız ihracat ile Türk bayrağını yurt dışında dalgalandırmaktır. Yine üretim tesislerimizi dünya ile yarışır şekilde büyütmek ve çevrenin korunmasına özen göstermek olmazsa olmazlarımızdır. Bu süreçte en büyük destekçimiz her zaman olduğu gibi Misbaşak ailesinin değerli çalışanları ve siz kıymetli müşterilerimiz olacaktır.
Geleneksel üretim teknikleri ile modern teknolojiyi birlikte kullanan ve değerlerinden ödün vermeden var gücüyle çalışan Misbaşak ailesi olarak ilk günkü heyecan ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.
Sevgi ve saygılarımla,
Köksal Salim
Yönetim Kurulu Başkanı