Hikayemiz

icon
01
Restoran

Ankara tavadan mis güvece, yaprak sarmadan İspir fasulyesine eşsiz lezzetler her gün Misbaşak mutfağında sizi bekliyor.

icon3
02
Fırındakiler

Misbaşak'ta dumanı üzerinde çıtır çıtır bir ekmekle her güne mis gibi başlayabilir ya da en özel günlerinizi en güzel yaş pastalarla taçlandırabilirsiniz.

Yüzlerce sene evvel başladı buğdayın hikayesi.

Başaklar dalga dalga salındı tarlalarda. Buğday una, un ekmeğe dönüştü önce. Ekmek nimetti.

36 yıl önce başlayan lezzet yolculuğumuzun düsturu oldu ekmeğin nimete dönüşen hikayesi. Küçük bir mahalle fırını olarak başlamıştık belki ama ustalığı dürüstlükle harmanladık. İstedik ki müşterimiz benzersiz lezzetlerle tanışsın.

Sabahın ilk ışıklarıyla başladı buğdayı berekete dönüştürme serüvenimiz, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Ekmeğin kıymetini hamurdan öğrendik.

2010 yılında fabrikamızı kurduk, şube sayımızı artırdık. 2014 yılında fabrikamızı daha da büyüttük. Tecrübemizi kaliteyle birleştirdik. Evimizde tüketmeyeceğimiz hiçbir şeyi üretmedik. İşin ehli olmanın, namuslu olmanın sorumluluğunu her daim taşıdık. Sıcacık, taptaze lezzetlerimizle müşterilerimizin evlerine konuk olduk. Yüzlerindeki gülümsemeden güç aldık.

Yorulmadık daha iyisi için çalışmaktan. 39 yıl önce başlayan yolculuğumuza hâlâ, ilk günkü heyecanla devam ediyoruz. Bereketli topraklarımızdan aldığımız değerlerle büyüyoruz. Emekten, dürüstlükten, paylaşmaktan, çalışmaktan vazgeçmeden her gün yeni bir lezzet serüvenine yelken açıyoruz.

icon2
03
Tatlılar

Eşsiz bir ziyafeti Misbaşak'ın enfes baklavaları ve çeşit çeşit sütlü tatlılarıyla sonlandırmak her öğününüzü unutulmaz hale getirecek.

icon4
04
İçecekler

Yemekten önce ya da sonra, günün her saatinde Misbaşak'ın birbirinden nefis sıcak ve soğuk içecekleri sizlerle.

Haberdar Olun!

Bir Misbaşak süreli yayını olan Keyf-i Mis, birbirinden renkli ve leziz içerikleriyle sizlerle!